Välkomen till PSIT Konsult AB

Om PSIT

 

PatricSoderlund

 

Förord

PSIT Konsult AB bildades 2014 av mig Patric Söderlund och har Västerås som placeringsort. Min första kund som helt egen var Trafikverket i Örebro där jag tidigare varit anställd. Efter att ha jobbat många år som både anställd och som konsult, kände jag att det var dags att stå på egna ben. Ett stort steg att lämna tryggheten som anställd kan tyckas, men en längtan efter oberoende och frihet gjorde att jag till sist tog steget. Sedan skall man så klart inte underskatta effektern av det starka stöd jag har från min familj.

Jag har till största delen varit verksam i den privata sektorn, men nu senast var det den statliga jag var engagerad i genom Trafikverket.

Min affärsidé

Tack vare min långa och breda erfarenhet inom IT-infrastruktur, kan jag erbjuda dig som kund allt från ren drifttjänst till dokumentation och förvaltning. Jag har varit aktiv i både stora och små företag och är van att ha en dialog med både tekniker och företagsledning. Som kund kan du förvänta dig att få den hjälp du behöver, där du behöver den och med den höga kvalité och kompetens alla dessa uppdrag gett mig.

Upptagningsområde

Jag är bosatt i Västerås men kan ta uppdrag även i närliggande städer/kommuner som exempelvis Örebro, Enköping, Skinnskatteberg, Kopparberg med flera. För mer information är ni välkomna att skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ringa på 072-561 60 74.